MÜTERCİM-TERCÜMANLIK BÖLÜMÜNDE KARİYER GÜNÜ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümü Almanca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı, öğrencilerini fırsatlardan haberdar edebilmek için TUI HOTELS & RESORTS Türkiye yetkililerinin katılımıyla bir kariyer programı düzenledi.
Programın moderatörlüğünü yapan Dr. Öğr. Üyesi Aykut Haldan, iyi derecede Almanca bilgisine sahip olmanın yanı sıra ikinci bir dilin, tercihen İngilizce bilmenin turizm sektöründeki avantajlarına değindi. Daha sonra TUI BLUE Seno Genel Müdür Yardımcısı Levent ERLAT, TUI MAGIC LIFE Sarigerme Operasyon Müdürü Adnan Selçuk ARPAT, TUI Magic Life Sarigerme ve TUI Sensimar SENO İnsan Kaynakları Müdürü Halinur KORKUT kuruluşlarındaki kariyer olanakları hakkında sunum gerçekleştirdi.
TUI HOTELS & RESORTS Türkiye yetkilileri program sonunda, yaz tatillerinde ve mezun olduktan sonra uzun dönem kendileriyle çalışmak isteyen Almanca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı öğrencileriyle iletişim bilgilerini paylaştı.
Bu içerik 28.04.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 296 kez okundu.