2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüze yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı gerçekleştirildi. Bölümümüz 304 nolu derslikte gerçekleştirilen programı, Almanca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı için Doç. Dr. Rahman Akalın, Bulgarca Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı için Öğr. Gör. Özge İşbecer ve İngilizce Mütercim Tercümanlık Ana Bilim Dalı için Öğr. Gör. Fatma Özkan yürüttü. Programlar üniversitemizin ve bölümümüzün tanıtım filminin gösterimiyle başladı. Tanıtım filminden sonra hocalarımız öğrencilerimize fakültemizin ve bölümümüzün fiziki yapısı, idari ve akademik kadrosu hakkında bilgi verdi. Ardından Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Rahman Akalın ve Başkan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Aslı Araboğlu ve Dr. Öğr. Üyesi İnönü Korkmaz, aramıza yeni katılan öğrencilerimiz ile tanışarak öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Daha sonra öğrencilerimize yararlanabilecekleri ortak alanlar (Sağlık, Yemekhane, Yurt, Kütüphane vb.) ve yerleşkeler anlatıldı.

Oryantasyon programı, öğrencilerimize sınıf danışmanlıkları, kredi sistemi, yönetmelikler ve sınav sistemi hakkındaki bilgilendirmelerle son buldu.
Ek Resimler
Bu içerik 15.10.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 478 kez okundu.